20180703_231059 (1) (1).jpg

MOM♡2MOVE

Outdoor movement lessen in Haarlem voor Mommy's (to be)

Zo'n 6 jaar geef ik inmiddels Mommy (to be) lessen in Haarlem en geniet ik van het lesgeven aan sportieve dames die tijdens en na hun zwangerschap veilig en verantwoord willen blijven bewegen. Het is ontzettend belangrijk dat je weet wat je doet als je gaat sporten; tijdens en na je zwangerschap. Hoe fijn is het dan om een movement coach te hebben die je hierin de juiste begeleiding geeft? 

De MOM♡2MOVE is een bootcamp georiënteerde training (aangepast op jou situatie) met pilates en soms ook yoga elementen. Elke les is uitdagend op je eigen niveau. Vanwege mijn ervaring als pilates docent en yoga docent werk ik erg nauwkeurig met de ademhaling en o.a. bekkeninstabiliteit. Een fijn weetje: de groepen zijn klein tot ca. 12 personen.  

CONTACT

 

Je bent zwanger

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en daar mag je van genieten. Jouw lichaam verandert en je hormonen vliegen misschien alle kanten op. Er gebeurt van alles waarvan je niet direct in de gaten hebt wat het betekent; tijd dus voor een stapje terug. Je bent welkom vanaf het moment dat je zwanger bent. Wacht niet te lang! Vaak voel je op een bepaald moment dat je lichaam protesteert of niet meer mee werkt, dan ben je eigenlijk net iets te laat. Gemiddeld beginnen de meeste dames tussen de

6 - 15 weken met de MOM♡2MOVE lessen. Zodra je een klein buikje begint te krijgen wordt het tijd dat je jouw manier van sporten aanpast. Gemiddeld sporten dames uit mijn groepen door tot ca. 38,5 weken. Best lang dus en dat kan wanneer je op een verstandig tempo blijft bewegen.

Na de zwangerschap

Wat een geluk! De kleine is geboren en nu heeft jouw lichaam tijd nodig om te herstellen. Gun jezelf ook die tijd. Sporten en weer fit worden kan nog wel, de MOM♡2MOVE lessen lopen niet weg. Vanaf 2-6 weken ontvang je van mij een online video met een aantal oefeningen die je thuis kunt gaan doen wanneer je niet kunt wachten om weer aan de slag te gaan. Vanaf 6-8 weken kun je, in overleg met mij, waarschijnlijk weer beginnen aan de lessen. Het is dan wel belangrijk dat je klachtenvrij bent. Ik adviseer je een check te laten doen bij de bekkenfysiotherapeute om er zeker van te zijn dat je bekkenbodemspieren weer zijn aangesterkt.  

Tarieven

Losse Les / Proefles € 10,-

6 Rittenkaart € 55,-

10 Rittenkaart € 90,-

#Rittenkaarten binnen 2 tot 3 maanden te gebruiken.

#Extra'tje: je ontvangt jouw eigen Theraband (Fitnessband t.w.v. € 5) die je meeneemt naar iedere les. Deze is van jou en mag je houden. 

Meld je aan per mail en ontvang een betaallink + bevestiging per mail. Ik zal je vragen ook een aanmeldformulier in te vullen.

Locatie & tijden MOM♡2MOVE Haarlem

 • Doordeweeks POP-UP les | 19:30 - 20:30 uur | locatie: Haarlemmer Hout

 • Iedere zaterdag | 09:00 - 10:00 uur | Locatie: Reinaldapark Haarlem**

* Verzamelen voor het zorghotel / la place. Ieder weekend kijk ik wanneer ik doordeweeks een les op maandag of woensdagavond in kan plannen. A.d.h. van het aantal aanmeldingen wordt in het weekend besloten welke avond de les wordt ingepland. 

**Verzamelen voor het Pannenkoekenhuis, er is parkeergelegenheid aanwezig.

Samenwerkingen: Proefles gratis & 10% korting op eerste 10-rittenkaart

Kom je bij mij terecht via één van onderstaande kanalen dan geniet je van extra voordeel!

 • City Bootcamp Haarlem - bootcamp outdoor trainingen (stroom door na MOM♡2MOVE!)

 • Aline Gabrees Bekkentherapeute - Gijs fysiotherapie Haarlem (te benaderen bij lichamelijke klachten tijdens en na de zwangerschap)

 • Ben je oud Mommy (2b) of MOM♡2MOVE deelneemster? Ook dan geniet je van 10% korting op de eerste 10-rittenkaart!

"Yolentha heeft persoonlijke aandacht voor iedereen in de groep. Ze weet wat je als zwangere en nieuwe mama wel en niet kan doen. Ze motiveert je. Bovendien is sporten in een groepje met andere zwangeren en nieuwe mama's super gezellig!" ~ Rosa S.

 

Voorwaarden

 • Aanmelden graag uiterlijk één dag tot uiterlijk 2 uur van te voren. Via whatsapp of contact

 • Afmelden tot uiterlijk twee uur van te voren. Meld je je later af dan vervalt je rit omdat ik rekening houd met je aanwezigheid. 

 • Een les gaat altijd door vanaf minimaal 3 deelnemers op zaterdag en vanaf 4 deelnemers doordeweeks.

 • Theraband / Fitnessband: bij inschrijving krijg je er één van mij. Neem deze mee naar iedere training. Heb je een nieuwe nodig? Voor slechts € 5,- koop je een nieuwe!

 • Bij lichamelijke of mentale klachten laat je je eerst adviseren door een arts of professional voordat je komt trainen.

 • Je rittenkaart kan bevroren worden wanneer je door omstandigheden tijdelijk niet mag sporten of stopt voor je bevalling. 

 • Refund alleen mogelijk wanneer alle ritten nog op jouw kaart staan en bij afmelding binnen de eerste week vanaf startdatum.  

 • Nog ritten over van vóór de bevalling? Geen zorgen, deze blijven geldig tot na jouw bevalling en de einddatum van jouw rittenkaart schuift op. Het aantal resterende aantal weken t/m de einddatum blijft staan. 

 

 

"Tot het einde van mijn zwangerschap heerlijk buiten kunnen blijven bewegen door de professionele begeleiding en persoonlijke aandacht van Yolentha. Ook nu na de bevalling weer fijn mijn conditie aan het opbouwen en aan het aansterken." - Loniek V.