top of page

Groei in zelfliefde

Een liefdevolle healing voor meer zelfliefde

Het hoogste gevoel waar we in essentie allemaal naar opzoek zijn is 'liefde'. Goddelijke liefde van waaruit we allemaal bestaan. We zijn regelmatig opzoek naar het lichtpuntje in ons leven, opzoek naar het lichtpuntje in onszelf.

Anchoring the Light within & Selflove healing biedt jouw de mogelijkheid om te groeien in zelfliefde en versterkt jouw intuïtieve vermogen. Het is een liefdevolle heling op zielsniveau welke je meer in kracht zet en ondersteunt bij het helen van energetische wonden.

pampagras

Groei in zelfliefde

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Wanneer weet je of dit jouw healing is?

Je zit niet lekker in je vel en voelt je teneergeslagen

Je ervaart een emotie die je niet als prettig ervaart

Je bent hard voor jezelf en niet tevreden over jezelf

Je ervaart depressies en zit niet lekker in je vel

Je vind het jezelf niet waard en praat jezelf naar beneden

Je bent zoekende naar jezelf en een manier om je in je kracht te zetten

Je voelt dat het tijd is voor verandering, je wilt positiever in het leven staan

Je ervaart een gebrek aan vertrouwen in jezelf en anderen

Je draagt vervelende herinneringen uit het verleden bij je

Je bent zoekende naar jezelf en de juiste stap in een nieuwe richting

Je ervaart je niet compleet en uit verbinding met jezelf

Groei in Zelfliefde healing

Anchoring the Light within & Selflove healing

Groei in zelfliefde

Heling voor het hart

Meer rust en geluk

Heling op zielsniveau

Energetisch meer balans

Zielsreading tijdens healing

Activeren en balanceren van de chakra's

Versterkte verbinding met jouw intuïtie en innerlijke stem

Helend voor trauma en (oude) energetische wonden

Aanwakkeren van innerlijk vuur en kracht

Versterkte verbinding met het eenheidsbewustzijn

Meer balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie

Tijdens deze healingsessie werk ik nauw samen met de Bron, het licht van God, moeder Aarde, spirituele gidsen, lichtwezens, Elohim engelen en werk ik met de Sekinah en Avalon-ELA energie. Deze krachten en energieën versterken de healing en heractiveren het goddelijk licht (eenheidsbewustzijn) in jou. Ik werk onder andere op alle chakra lagen en op de lagen van het bewustzijn waardoor er healing en activatie kan plaatsvinden op zielsniveau. Door het activeren en versterken van het eenheidsbewustzijn ontstaat er ruimte voor de goddelijke liefde die meer zal gaan stromen, hierdoor versterkt het intuïtieve vermogen, het innerlijk vuur en verminderd de controle van het EGO.

ZIELSREADING

 

Tijdens iedere healing stem ik af op de persoon en ziel die voor mij zit. Alles wat er tijdens de healing mag ontstaan gebeurt in overeenstemming met het Hogere Zelf. Dit betekent dat jij precies dat ontvangt wat je mag ontvangen en wat passend en kloppend is voor jouw reis in het nu.

TIjdens de healing kan ik boodschapen ontvangen welke ik na de healing met je zal delen.

_MG_0169_edited_edited_edited.jpg
KIES DE JUISTE HEALING

 

Het kan zijn dat je weet dat je hinder ondervindt van een trauma uit het verleden. Wanneer dit je op dit moment belemmerd adviseer ik je om ook even te kijken naar mijn healing voor het Innerlijk kind trauma.

Ervaar je traumatische gebeurtenissen en energetische lijnen binnen jouw familielijn dan kan mogelijk de Ancestral Soul Healing een bijzondere healing voor je zijn.

Irini

"Yolentha is super lief en behulpzaam en je voelt je gelijk op je gemak"
_MG_01631661179316422.jpg
_MG_0319.jpg

Ik bewandel nu het pad van onvoorwaardelijke liefde en help anderen te herinneren aan deze bron van liefde in zichzelf

Yolentha Ram, Energetic healer en Soul reader

Het werd een reis van mijn ziel om te ontdekken dat ik een diep geworteld wantrouwen en onzekerheid bij me droeg door ervaringen uit het verleden. Ik dacht, onbewust, dat ik het niet waard was omdat anderen het mij niet waard vonden. Wie ben ik nou?

Ik had een groot gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering en zette mezelf niet in het licht en in mijn kracht. Ik hield mezelf klein en zocht jarenlang de bevestiging van dat ik het waard ben, buiten mezelf. Ik durfde mezelf niet in de wereld te zetten, bang voor afwijzing.

Dankzij mijn pad van zelfheling kwam ik in verbinding met het eenheidsbewustzijn en kreeg ik contact met Engelen, mijn overleden vader, spirituele gidsen en Jezus. Iets waar ik vroeger niet bewust in geloofde maar nu weet ik beter. 

Return to the heart programma

In 21 dagen op een zelfliefde retreat met jezelf, voor meer zelfwaardering, zelfcompassie en een versterkte verbinding met jouw intuïtie.

bottom of page