top of page

za 08 okt.

|

Amsterdam

Volle maan Kakau Bliss Ceremonie - with Mauricio Lobao & Yolentha Ram

Kakau Bliss is het plant medicijn voor de ziel, helend voor het hart. Psilocybine helpt je om af te zakken in het onderbewuste en kan bijzondere inzichten brengen die je verder helpen op je pad. De 'psychedelic shamanic soundjourney' neemt je mee op reis en je ontvangt bijzonder healingwerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Volle maan Kakau Bliss Ceremonie - with Mauricio Lobao & Yolentha Ram

Tijd en locatie

08 okt. 2022 13:00 – 21:30

Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Psilocybine Kakau Bliss (deep dive) Volle Maan Ceremonie

Psilocybine helpt je om af te zakken in het onderbewuste en kan bijzondere inzichten brengen die je verder helpen op je pad. De 'psychedelic shamanic soundjourney' neemt je mee op reis en je ontvangt bijzonder healingwerk. Dit plant medicijn in combinatie met de ceremonie en haar unieke rituelen is een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Kakau Bliss zijn de bekende choco bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende reis. Dit "Earth Medicine" kan ook gezien worden als een medicijn voor de ziel, want op zielsniveau zul je heling vinden en hervindt jouw ziel richting in dit leven. Ik noem haar ook wel het zusje van Moeder Aya. De spirit van het medicijn is een godin van de liefde, ze is heel liefdevol, uitnodigend, zachtmoedig en bevat bijzondere genezende krachten.

Ze is een indrukwekkende gids en mentor.

De volle maan ceremonie is een bijzonder moment om stil te staan bij wat bij het oude hoort en te ervaren wat los gelaten mag worden. Middels bijzondere rituelen, mantra's, sound healing en energetisch werk gaan we de diepte in en zal je op zielsniveau helen, inzichten ontvangen en transformeren. Je zal je verbinden met een fijne groep gelijkgestemden.

Er zijn nog een paar plekjes dus wees er snel bij als je dit niet wilt missen.

Locatie: in de buurt van Amsterdam

Energy exchange: € 188,-

Tijd: van 13:00 - ca. 21:30 uur

*met optie tot slapen

Reserveer je plek door mij te mailen!

*Na bevestiging dat je plek is gereserveerd ontvang je van mij meer informatie.

*Je betaalt een aanbetaling van € 88,-

*Lees de contra-indicaties goed door voor aanmelden

*Beperkt aantal plekken

Neem contact op wanneer je vragen hebt / When you need information in English please contact me!

Ontmoet jouw gidsen

Yolentha Ram

Ik werk als een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en deel oude wijsheid en kracht vanuit mijn bewustzijn, ik gids naar zelfheling en biedt middels light language en aanraking bijzondere activaties aan voor de ziel. Mijn missie is het collectief bewustzijn te verruimen en mensen hier op aarde te helpen herinneren dat ze een ziel zijn en wie ze als ziel zijn. Onderdeel daarvan is het aankijken en helen van trauma's en thuis komen in het hart. De reis begint in het hart en het hart is de deur naar de Ziel. Ik werk nauw samen met de spirits van de bossen en planten, engelen, spirituele gidsen, moeder aarde, Bron (God) en samen helpen we je op je pad van genezing en thuiskomen in je ware essentie.

Mauricio Lobao

Mauricio Lobao is muzikant en een bijzonder talent met sjamaanse routs. Hij komt uit Brazilië. Met zijn muzikale kunsten en stem faciliteert hij een unieke psychedelische sjamanistiche muziekale reis, afgestemd op de reis met het plant medicijn. Hij neemt je mee op reis naar de Amazone. Zijn muziek en sound healingen zijn helend en voedens op zielsniveau.

Contra-indicaties

· You cannot participate in this ceremony if you are pregnant or breastfeeding.

· Medications such as antidepressants, beta blockers, blood pressure lowering agents. If possible, stop all medication at least 3 days prior to the ceremony, only if this is possible on the advice of the GP. Feel free to email for consultation.

· Medication for heart problems and high blood pressure.

· Psychological indications such as borderline, schizophrenia, psychoses. Are you under treatment? Please discuss this with your practitioner first.

· Drug & Alcohol Addiction.

# You will receive more explanation and advice for the correct preparation a week before the ceremony, this also means that we urgently advise you to follow a special diet 3 days in advance.

Contraindications for PSYCHEDELIC BREATH

Pregnancy, Epilepsy, High Blood pressure, High inner eye pressure, Detached Retina, Cardiovascular problems, Strokes, Clinical anxiety, panic attacks or psychosis, recent surgery (broken bones/ wounds).

RESERVE YOUR SPOT HERE!

Deel dit evenement

bottom of page