3.png

End of  Years Dayretreat

YOGA ~ MEDITATIE ~ DANS ~ ADEMWERK ~ ENERGIEWERK ~ SOUND GUIDANCE ~ AYURVEDIC INSPIRED FOOD

Locatie: Moonsfarm in Noordwijk
28 november 2021 van 09:30 - 17:00 uur

4.png

Reviews van vorig jaar

"Wat een heerlijke en bijzondere dag was het zondag! Ik heb er echt met volle teugen van genoten en heb de afgelopen week nog geregeld teruggedacht aan de mooie dag!" ~ Sanne

"Het was een magische dag! Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik voel liefde, liefde en nog eens liefde en was hierdoor geraakt." ~ Pascale

"Het was fijne ‘vredige’ dag. Het woord ‘vredig’ gebruikte je zelf op enig moment en was zeer van toepassing." ~ Arno

Wat mag je verwachten?

Het belooft een prachtig eindejaarsretreat te worden met een inspirerend programma waarin er ruimte is voor rust, stilte, heling en innerlijk werk. Yolentha neemt je mee op reis middels heerlijke yogalessen, meditaties, sound guidance, prachtige muziek, energie- & ademwerk en dans. Het is een dag waarmee je het jaar voor jezelf langzaamaan mag afsluiten en vooruit mag blikken naar al je wensen en dromen voor volgend jaar.

 

Gedurende de gehele dag werken we toe naar een staat van natuurlijke sereniteit in body, mind & Spirit en mede dankzij de heerlijke kookkunsten van Lucy zul je met een helder en open gevoel weer richting huis gaan. Magie wordt het sleutelwoord die past bij deze mooie dag.

 

Yoga Flow & Yoga Nidra

Tijdens het retreat ontvang je een heerlijke Vinyasa Flow en ontspannende Yoga Nidra sessie. In Yoga nidra werken we op zowel fysiek als mentaal niveau toe naar een diepe ontspanning. In beide lessen werken we met de elementen van de natuur, onze levensenergie Prana en balanceren we onze chakras.

 

Sacred Circle & Dance

Samen zijn in een veilige omgeving, met elkaar in verbinding staan, vanuit respect en liefde. Dat is waar een sacred circle om draait en hierin verbinden we ons met de universele energie van waaruit we allemaal bestaan. Middels dans laten we los en komen we thuis in onszelf.

 

Meditations & Sound Guidance

Laat je betoveren door de prachtige klanken van o.a. de handpan en sjamanistische drum en reis af naar de diepere lagen van jouw bewustzijn middels bijzondere verdiepende meditaties.

 

Energy- & Breathwork

Yolentha werkt als energetisch heler met Mahatma energie, dit is de universele energie die past bij het huidige Aquarius tijdperk. Tijdens de gehele dag ontvang je van haar diverse helingen die bijdragen aan jouw persoonlijke proces om los te laten en liefde te ervaren. Middels ademsessies zul je afreizen in de diepere lagen van jouw (onder) bewustzijn en mogen weggestopte emoties naar de oppervlakte komen.

 

Ayurvedic inspired food for the Soul

Zo fijn want ook Lucy van Yourmealplanners is er weer bij en ze kan niet wachten ook jullie te betoveren met een overheerlijke ayurvedisch geïnspireerde lunch die je doet watertanden, helpt te aarden en je hartenergie laat stromen. Uiteraard staan er gedurende de dag heerlijke hapjes en drankjes voor je klaar om van te genieten.

 

Na de lunch is er de ruimte om je even terug te kunnen trekken, buiten een rondje te lopen of te genieten bij de open haard.

1.png
3.png

Stel het jezelf eens voor; een uitgebalanceerde dag waarin je alle controle mag laten vieren. Waarin je meegenomen wordt op een ontspannende reis. Je verbinding met jezelf mag aangaan. Waarin je zult voelen dat jouw energie gaat stromen. Een dag waarin niks moet maar alles mag, waarin je mag terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit mag blikken naar volgend jaar. Heerlijk eten, ongestoord bewegen, samen zijn en je volledig laten verwennen. Dat is, in een notendop, wat je mag verwachten van dit heerlijke eindejaarsretreat.

Zondag 28 november

09:30 - 17:00 uur

Earlybird € 175,- (aanmelden vóór 15 oktober)

Normal bird € 185,- 

Annuleringsvoorwaarden

Vóór 30 oktober 100% refund

Van 31-10 t/m 6 november 80% refund

Van 7 t/m 13 november 50% refund

Van 14 t/m 20 november 30% refund

Van 21 t/m 28 november géén refund

COVID-voorwaarden

Als organisatie creeëren wij een veilige plek waarin wij voldoen aan de wettelijke opgelegde maatregelen. Wij verwachten hierin dat onze deelnemers zich hier tijdens het retreat ook aan zullen houden. 

 

Bij COVID typische klachten zoals neusverkoudheid, hoofdpijn en koorts blijft u thuis. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Yolentha voor overleg.  

Als, vanwege Covid, het retreat onverwachts niet door kan gaan ontvangt u een volledige refund en wordt het retreat naar een andere datum verplaatst.