IMG-20200626-WA0014 (2).jpg

10 Daags Holistisch Detox Pakket

Samen op weg naar een holistische leefstijl

Holisme staat voor eenheid en heelheid. Middels deze holistische detox werk je in 10 dagen toe naar een opgeruimd en helder gevoel in lichaam en geest. Je lichaam zal ontgiften, mogelijk val je iets maar bovenal ervaar je naderhand meer energie en connectie met jezelf. Dit doe je onder andere middels het volgen van een sapkuur, holistisch geïnspireerde recepten en yoga, pilates, meditatie lessen. Maar er is meer...

Deze holistische detox zal verrijkend werken voor lichaam en geest. Je zult meer balans ervaren in je energiehuishouding doordat afvalstoffen worden afgevoerd en geïnspireerd worden op spiritueel niveau wanneer je daarvoor open staat. Lees snel verder en kom te weten wat je kunt verwachten!

"Ervaar verstilling, ervaar vriendelijkheid, ervaar balans,,

Dankzij holistisch denken en leven zul je meer balans, rust en geluk in het leven ervaren. Detox staat onder andere voor een reset van je immuunsysteem en spijsvertering, om die reden beginnen wij bewust het 10-daagse programma met een 3-daagse sap juice detox van Superfoodguru. Na deze tastbare detox zullen we je stimuleren en motiveren letterlijk het roer een beetje om te gooien zodat je kunt toewerken naar een holistische manier van denken en leven; vandaar de naam ‘Holistische Detox’. Je mag vertrouwen op zelfhelend vermogen en de verbinding gaan ervaren met het grotere geheel. Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan dit mooie product en hopen je te mogen inspireren en te motiveren.

Geen zin om alles door te lezen? Beluister dan hier onze mini podcast waarin Lucy en ik je uitleggen wat je kunt verwachten in deze holistische detox!

"Wees consequent en daadkrachtig. Alleen dan kun je toewerken naar meer holistisch balans in jouw leven. Heb jij een investering over voor meer rust en geluk in jouw leven?,, 

Linzensoep.JPG

Wat kun je verwachten?

Body ~ Mind ~ Spirit

Ỽ 10 daags Holistisch detox programma

Ỽ Drie daagse sapkuur van Superfoodguru t.w.v. € 97,50

Ỽ Blijvend toegang tot Lucy haar holistische recepten app boordevol inspiratie

Ỽ Blijvend toegang tot 6 fijne yoga video’s, 4 pilates video’s en 5 geleide meditaties

Ỽ Holistic Template vol tips & tricks om toe te werken naar jouw holistische leefstijl

Ỽ Podcast ‘Holistisch leven met Lucy & Yolentha’ 

Ỽ Inclusief een prachtige holistische giftbox t.w.v. € 35,- 

Ỽ 10% korting op deelname ‘Holistische picknick’ in de lente of zomer

IMG_8317.jpg

Kort samengevat, hoe het werkt?

  • Begin wanneer jij wilt! 

  • Je krijgt de sapkuur & giftbox thuisgestuurd

  • Je ontvangt het Holistic Template in je inbox! Middels dit bestand krijg je uitgebreid advies over hoe je jouw 10 dagen kunt gaan indelen. Ook krijg je toegang tot de receptenapp, podcast en alle fijne online video’s en meditaties.

  • In deze holistische detox ga je aan de slag met thema’s zoals Intermittend Fasten, 20 Minutes a Day Routine en Affirmaties. We leggen deze principes uitgebreid uit via de Holistic Template en lichten ze kort toe in onze 10-minuten podcast (coming soon).

  • We zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

Holistische voeding
Holistische voeding

Kies voor een gezonde holistische leefstijl. Wie is Yolentha? Klik op de foto!

press to zoom
Holistisch blij en gezond
Holistisch blij en gezond

Yolentha & Lucy

press to zoom
Green juice Superfoodguru
Green juice Superfoodguru

Yolentha

press to zoom
Holistische voeding
Holistische voeding

Kies voor een gezonde holistische leefstijl. Wie is Yolentha? Klik op de foto!

press to zoom
1/5

Holistisch balans creëren - maar hoe?

Afbouwdagen: we adviseren je om 3 tot 7 dagen voor aanvang van de holistische dagen géén koffie en frisdrank meer te drinken, geen suiker, zoetigheid of chips. Probeer alvast gezonder te leven. Dit zal je spijsvertering meer tot rust brengen waardoor de detox een beter effect zal garanderen.

Sapkuur: vanaf dag 1 t/m 3 zul je jouw lichaam een reset geven middels de sappen van Superfoodguru. Ziektekiemen worden aangepakt, je lichaam zal ontgiften, het immuunsysteem krijgt een boost en de spijsvertering komt tot rust. Na deze sapkuur voel je je fris en helder in zowel lichaam als geest.

 

Opbouwdagen: Vanaf dag 4 t/m 5 zul je holistisch beginnen te eten. Je gaat starten met Intermittend fasten en zult genieten van heerlijke soepen die je zelf maakt middels de soeprecepten die beschikbaar zijn via de holistische receptenapp. Niet eten geeft je lichaam de kans om over te schakelen op vetverbranding (mits er voldoende vet is) om in energie te kunnen blijven voorzien. Om die reden is het goed met enige regelmaat je lichaam te ontgiften middels een detox zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

 

Holistische voeding: Vanaf dag 6 vervang je de soepen met vaste voeding. Je gaat naast Intermittend fasten aan de slag met holistische recepten. Dit wil zeggen: voeding waar zowel jouw lichaam als geest blij van wordt. De recepten vormen een inspirerende basis voor een gezonde, holistische leefstijl voor de langere termijn. Komt er een moment van disbalans? Dan kun je altijd terugvallen op deze recepten.

 

Holistisch in balans: naast gezond en creatief eten is het natuurlijk ook van belang dat je beweegt en leuke dingen onderneemt waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt! Afvalstoffen kunnen enkel afgevoerd worden mits je beweegt en dus energie verbruikt. Via het Holistic template geven we je inspirerende tips & tricks en ontvang je van ons ook diverse yoga en pilatesvideo’s plus meditaties waar je mee aan de slag kunt tijdens jouw 10-daagse holistische detox avontuur.

Je wordt ook nog eens verrast met een natuurlijk inspirerende Holistische Giftbox t.w.v. € 35,- Gevuld met prachtige producten van o.a. Happy Soaps, Geurwolkje, BetereproductenNL, Sanne Buter Affirmaties, Dutch Harvest, Yourmealplanners en een geluks cadeautje van mijzelf.

Jouw investering € 185,- incl. btw

(waarde holistische detox € 245,-)