11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Soul Remembrance

"Soul Remembrance", herinner je wie je bent als Ziel en wat je hier op aarde komt doen. Leer je leven en al haar gebeurtenissen te begrijpen en te omarmen. Op dit moment bied ik hierin één op één sessies aan met of zonder plant medicijn, een microdosing programma, microdose ceremonies, ecstatic dance, privé ceremonies en groepsceremonies.

 

Begin 2023 volgt er een bijzonder verdiepend maandprogramma -

stay tuned for more.

Soul Search begeleidingstraject

Kies voor één op één begeleiding en  een begeleidingstraject gevormd rondom jouw behoefte en vraagstukken. Graag bespreek ik de mogelijkheden die ik jou kan bieden tijdens een kennismakings- en introductiegesprek.

Neemt contact op

Earth Medicine microdosing

Earth Medicines kunnen veel voor je betekenen. Microdosing met kakau bliss en cacao kan je helpen in een verdiepende transformatie te zakken. Je leert te reflecteren, ontvangt inzichten en leert deze om te zetten tot acties, je ontvangt tools om stress te verminderen en weer energie te krijgen om het leven aan te gaan vanuit plezier, rust en vertrouwen. 

Neem contact op

Ceremonies

Een sacred cacao of kakau bliss ceremonie is een prachtige en ook bijzondere manier om op reis te gaan met je ziel en af te dalen in jouw hart. Je kan waardevolle inzichten ontvangen die je richting geven in je leven. Ook na de ceremonies sta ik voor je klaar.

Bekijk hier mijn agenda

Alternative healing sessies

Meer info volgt.

Ecstatic dance

Dansen is voor mij het ultieme gevoel van het ervaren van vrijheid. Om alle levensenergie te laten stromen, om mijn lichaam en geest te verbinden met de energie die door mij heen stroomt. Een microdose ervaring met cacao of kakau bliss en ecstatic dance is een bijzondere ervaring om die verdieping met jezelf aan te gaan en je te verbinden met de elementen van de natuur, moeder aarde en het Universum.

Soul Remembrance 1 month journey

"An inspiring journey of Soul Remembrance" - vanaf 2023.