IMG_8297 (1).jpg

Sacred Cacao Journeys

Middels raw sacred cacao verbinden we ons met onze hartenergie en gaat we op reis in de diepere lagen van ons (onder)bewustzijn.

Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies, healingen en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. Het is een prachtige en hele waardevolle grondstof die ons geschonken wordt om focus te vinden en verdieping op te zoeken. De wijze van reizen is mild en zachtaardig.

 

De cacao assisteert je tijdens jouw helende verdiepende reis en brengt jou in verbinding met de liefdevolle energie van waaruit je uit bestaat. Via jouw hartenergie komen emoties naar de oppervlakte en wordt je uitgenodigd vanuit waarheid te voelen wie je bent en wilt zijn.

Je gaat op een prachtige spirituele reis en brengt balans in lichaam, geest en jouw levensenergie.

Eerstvolgende datum:

zaterdag 22 augustus 15:00 - 17:30 uur bij Oohm 

Jouw investering € 47,-

(Volgende datum ovb 25 september)

"De Cacao journey van Yolentha is zo bijzonder, zo puur, zo oprecht. Op een hele bijzondere en spirituele manier wordt er verbinding en openheid gecreeërd. Ik voel de drum nog steeds naresoneren, echt prachtig!.." ~ Harriet

Cacao kwam begin 2020 op mijn pad, in tijden van crisis ondersteunde cacao mij in het behouden en ervaren van helderheid, focus, rust en liefde. In 2021 landde ik letterlijk in hetgeen ik aan het doen was: het begeleiden van mensen tijdens prachtige, helende, inspirende en liefdevolle ceremonies, workshops en retreats. Dankzij de ondersteuning van de cacao en haar spirit(s) en mijn deskundige jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen tijdens meditatie, yoga, het zingen van mantra's, het geven van (sound) healing en in het werken met energie, kan ik anderen begeleiden in het doorvoelen van 'oude'  wonden, in het loslaten van energetische obstakels en het omarmen van het leven in het hier en nu. Toen ik letterlijk aarde in mezelf liet ik een traantje want het resoneerde ontzettend met mijn zielsmissie. Dit is wat ik het mooiste vind om te doen; anderen begeleiden in een prachtige verdiepende reis waarin ze los mogen laten, acceptatie kunnen vinden, energetische obstakels kunnen omarmen en een diepere connectie zullen ervaren met wie ze (willen) zijn.

Vanuit mijn hart assisteer ik je tijdens jouw persoonlijke reis in de diepere lagen van jouw bewustzijn. Middels de cacao, meditatie, mantra, yoga, dans, soundhealing, adem- en energiewerk ondersteun ik jou in het laten stromen van jouw hartenergie en in het dieper in contact te komen met jouw Innerlijke Zelf.

"Iedere reis is anders, misschien verbind je jouw hartenergie met jouw innerlijke kind, voel je dat oude wonden geheeld willen worden, wordt je je bewust van jouw gedragspatronen, jouw thema's, ervaar je welke energetische obstakels en lijntjes met verloren dierbaren er nog zijn of waar je in de toekomst naartoe wilt. Ik zal je ondersteunen in het open te stellen voor alles wat er naar de oppervlakte wil komen, de cacao journey helpt je weer richting te (her)vinden,,

IMG_8411 (1).jpg

Private healing journey

Body ~ Mind ~ Spirit

Ỽ Eén-op-één of één-op-twee privé healing journey

Ỽ Ook te boeken voor privé groepshealing tot ca. 6 personen

Inclusief: Sacred Cacao, rituelen, mantra, yoga, meditatie, ademwerk, energiewerk en sound healing (shamanistische drum).

Ỽ Bijzondere locatie; bij mij thuis, in de natuur of op een gehuurde locatie.

Ỽ Ga alleen of samen op een verdiepende reis, open je hart en verbindt je met jouw hartenergie.

Ỽ Heel oude wonden, verbind met jouw innerlijke kind en Ziel.

Ỽ Ervaar verbinding met jouw Spirits, overleden dierbaren en de Spirit Cacao.

Ỽ Kom dichterbij jouw ziels- en levensmissie.

Ỽ Kies voor een één-op-één wanneer je voelt dat je alleen op reis wilt OF kies ervoor om deze ervaring te delen met je dierbaren.

Ỽ Neem contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave.

20210219_150813 (1).jpg
Oohm in Vogelenzang
Oohm in Vogelenzang

één van de locaties van de cacao ceremonies in Haarlem / Vogelenzang

Uitzicht Oohm
Uitzicht Oohm

Cacao ceremonies bij Oohm in Haarlem / Vogelenzang

Verbinden met de natuur
Verbinden met de natuur

Tijdens ceremonies verbinden we altijd met Moeder Aarde en de elementen

Oohm in Vogelenzang
Oohm in Vogelenzang

één van de locaties van de cacao ceremonies in Haarlem / Vogelenzang

1/8